1. Deprem nedeni ile Enstitümüz programlarına kayıtlı öğrencilerin Kayıt dondurma talepleri ile ilgili üniversitemiz Senatosunca alınan karar gereği öğrencilerimizin 27 Şubat 2023-17 Mart 2023 tarihleri arasında talepleri halinde, ilgili akademik birim yönetim kurullarınca 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde kayıtları dondurulacak ve bu süre programın azami öğrenim süresinden sayılmayacaktır. Bu kapsamda ilgili talepte bulunmak isteyen öğrencilerimizin belirtilen bu tarihlere dikkat etmeleri gerekmektedir. Öte taraftan, mazeretleri nedeniyle yukarıda belirtilen kayıt dondurma tarihlerinde başvuru yapamayan öğrencilerimiz ancak mazeretlerini belgelendirerek başvuru yapabileceklerdir ve söz konusu bu başvurular ilgili mazeret belgeleri incelendikten sonra birim yönetim kurulunca yeniden değerlendirilecektir.

Kayıt Dondurma Talep Dilekçesine Ulaşmak için tıklayınız!

 2. Deprem nedeni ile kendisi veya birinci derece yakınları depremden etkilenen tez döneminde olan öğrencilerimiz talepleri ve ilgili durumlarını belgelemeleri halinde bir dönem ek süre talep edebileceklerdir. Öğrencilerin söz konusu bu talebi ilgili belgeler incelenmek sureti ile birim yönetim kurulunca değerlendirilip kararlaştırılacaktır.

Ek Süre Talep Dilekçesine Ulaşmak için tıklayınız! (Tez Dönemindeki Öğrenciler için)

 3. Deprem nedeni ile kendisi veya birinci derece yakınları depremden etkilenen Lisansüstü programlarda kayıtlı öğrencilerimizin 06 Şubat 2023 tarihinden derslerin başladığı 27 Şubat 2023 tarihine kadar 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemine ait girmeleri gereken yeterlik, tez izleme komitesi veya tez savunma sınavına katılamayan öğrenciler için söz konusu sınavlar ilgili akademik birim yönetim kurulu tarafından belirlenecek ileri tarihlerde yapılabilecektir. Bu kapsamda olup Tez Savunma Sınavı, Doktora Yeterlik Sınavı, Tez İzleme Komite Sınavlarına girecek, öğrencilerimiz talepleri ve ilgili durumlarını belgelemeleri halinde ilgili sınavların ileri bir tarihe (2022-2023 bahar döneminin sonuna kadar) ertelenmesi için talepte bulunabileceklerdir. Öğrencilerin söz konusu bu talebi ilgili belgeler incelenmek sureti ile birim yönetim kurulunca değerlendirilip kararlaştırılacaktır.

Sınav Erteleme Talep Dilekçesine Ulaşmak için tıklayınız! (06 Şubat 2023 tarihinden derslerin başladığı 27 Şubat 2023 tarihine kadar 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemine ait girmeleri gereken yeterlik, tez izleme komitesi veya tez savunma sınavına katılamayan öğrenciler için)

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İle İlgili Üniversitemiz Senatosunun Almış Olduğu Kararlara Ulaşmak İçin Tıklayınız.

24 Şubat 2023, Cuma 3258 kez görüntülendi