Tablo: Sosyal Bilimler Enstitüsü Hedeflerin Gerçekleşme Durumu Tablosu (2024)

Sıra No Referans No Stratejik Hedef Birim Hedefi Hedefin Gerçekleşme Durumu (Açıklama)
1 SBEH1 H.2.1.* H1: Akademik personele ve öğrencilere yönelik Akademik ve Mesleki Gelişim Seminerlerinin organize edilip 2024 yılı sonuna kadar en az beş seminerin düzenlenmesi İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.
2 SBEH2 H.2.1.* H2: Enstitü bünyesinde yayımlanan Sosyal Bilimler Dergisi için en az iki uluslararası endekse başvuruda bulunulması İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.
3 SBEH3 H.2.2.* H3: Enstitü bünyesinde yayımlanan Sosyal Bilimler Dergisi’nin yıllık çıkarılan dört sayısına ek olarak “Ölümünün 100. Yılında Ziya Gökalp Özel Sayısı”nın çıkarılması İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.
4 SBEH4 H.2.4.* H4: 2024 yılı sonuna kadar en az bir doktora, en az bir yüksek lisans düzeyinde olmak üzere iki yeni lisansüstü programın açılması için Yükseköğretim Kurulu’na başvuruda bulunulması İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.
5 SBEH5 H.2.4.* H5: Gerek Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde yapılan/yapılacak güncellemeler, gerekse Enstitüye bağlı Anabilim dallarının eğitim-öğretim sürecine ilişkin güncel ihtiyaçlar doğrultusunda ve diğer mevzuat hükümleri doğrultusunda ilgili eğitim-öğretim mevzuatının güncellenmesi İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.
6 SBEH6 H.3.1.* H6: Enstitüye bağlı Anabilim/anasanat dallarının alanına giren konularda toplumun çeşitli kesimlerine (Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar, sivil toplum kuruluşları, Bakanlıklara bağlı kurum ve kuruluşlar, dış paydaşlar vb.) yönelik en az üç toplumsal katkı faaliyetinin 2024 yılı sonuna kadar düzenlenmesi İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.
7 SBEH7 H.4.2.* H7: 2024 yılı sonuna kadar idari personele yönelik en az beş hizmet içi eğitimi programının düzenlenmesi İLGİLİ HEDEFE ULAŞILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRMEKTEDİR.AŞILMIŞTIR.
HEDEFE ULAŞILDI HEDEF SÜRÜYOR HEDEFE ULAŞILAMADI

* : Afyon Kocatepe Üniversitesi 2023-2028 Stratejik Planı’ndaki ilgili hedefi göstermektedir.

2023 Yılı Hedeflerin Gerçekleşme Durumu Tablosu

2022 Yılı Hedeflerin Gerçekleşme Durumu Tablosu