Enstitü Kurulumuz 11.11.2022 tarihinde Enstitümüz Toplantı Salonunda toplanmıştır. Toplantıda, ilgili Anabilim Dalları başkanlıklarından gelen gündem maddeleri karara bağlanmıştır. Bu kapsamda  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Doktora, Sanat ve Tasarım Anabilim Dalı Sanat ve Tasarım Doktora, Turizm Rehberliği Anabilim Dalı
Turizm Rehberliği Doktora, İslam Tarihi ve Sanatları Anabilim Dalı İslam Tarihi ve Sanatları Doktora, Üniversitemiz Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nden gelen Muhasebe ve Finans
Yönetimi Anabilim Dalı Finansal Ekonomi Tezli Yüksek Lisans Sosyoloji Anabilim Dalı Sosyoloji İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı Sosyal Bilgiler Eğitimi İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans, Temel Eğitim Anabilim Dalı Sınıf Eğitimi Doktora ve Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans programlarının açılmasına ilişkin teklifler görüşülerek kabul edilmiş ve açılması teklif edilen program tekliflerinin Yüksek Öğretim Kurulu’na gönderilmek üzere Senato kararı için Rektörlük Makamına sunulmuştur. Bu süreçte katkı veren tüm Enstitü Kurul üyelerimize teşekkür ediyoruz.
14 Kasım 2022, Pazartesi 254 kez görüntülendi