2023–2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sosyal Bilimler Enstitüsü-Öğrenci Alımı Ek İlanı Ve Takvimi İçin Tıklayınız.
(Yeni açılan Finansal Ekonomi (Tezli YL), Psikoloji (Tezli YL) ve Sosyoloji (Tezsiz İÖ) programları için.)
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi (Ek İlan) Yabancı Uyruklu ve/veya Bir Alt Eğitimini Yurt Dışında Tamamlayan Öğrenci Kontenjanları İçin Tıklayınız.
2023-2024 Academic Year (for fall semester-Additional Application) Student Quotas For Foreing Students And Students Who Graduated Abroad, Please Click
(For newly opened programs; Financial Economics (With Thesis Master’s Degree Programme), Psychology (With Thesis Master’s Degree Programme) and Sociology (Without Thesis – Evening Education))
11 Ağustos 2023, Cuma 6306 kez görüntülendi