Değerli öğrenci arkadaşlarımız,

Öncelikle lisansüstü eğitim için Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, başarınızdan dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Lisansüstü programları kazanan yabancı uyruklu ve/veya bir alt eğitimini yurt dışında tamamlayan adaylar (asıl ve yedek) kayıt işlemlerini yüz yüze yapacaklardır. Söz konusu kayıtların hangi tarih ve saatler arasında yapılacağına ilişkin bilgi ve kayıt için gerekli belgeler aşağıdaki ilanda yer almaktadır.

Aşağıda verilen açıklamaları dikkatli bir şekilde okumanız,  kayıt sürecinde herhangi bir aksaklık/mağduriyet yaşamamanız açısından önem taşımaktadır.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı programlardaki işleyişlere ilişkin tüm açıklamalar/dokümanlar Enstitümüz web sayfasında mevcut olup, öğrencilik döneminiz boyunca bu sayfaları takip etmeniz eğitim-öğretim iş ve işlem süreçlerinizi etkin bir şekilde yürütmenizde sizlere oldukça fayda sağlayacaktır. Bu kapsamda öğrenci olarak Enstitümüzde geçireceğiniz süreçte sağlıklı ve başarılı bir öğrencilik dönemi diliyor, selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

 

Dear Students,

First and foremost, we would like to thank you for choosing our university for your graduate studies and congratulate you on your success.

Foreign students and/or students who have previously completed their education abroad (both main and reserved candidates) who have been admitted to graduate programs must register in person. The announcement below contains information about the registration dates and times, as well as the required documents.

To avoid any disruptions or inconveniences during the registration process, please carefully read the explanations provided below.

Our website contains all of the information and documents related to all processes pertaining to graduate programs at our university’s Institute of Social Sciences. Following these pages throughout your academic journey will help you manage your academic and administrative processes more effectively. In this context, we wish you a healthy and prosperous academic year as a student at our Institute.

Best regards,

Directorate of the Institute of Social Sciences

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yabancı Uyruklu Ve/Veya Bir Alt Eğitimini Yurt Dışında Tamamlayan Öğrenci Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız.
2023-2024 Academic Year (for spring semester)Application Results Student Quotas For Foreign Students And Students Who Graduated Abroad, Please Click.
02 Şubat 2024, Cuma 366 kez görüntülendi