Üniversitemiz Senatosu’nun 15.05.2023 tarih ve 09 sayılı toplantısına istinaden 2022-2023 bahar dönemi final sınavlarının online (çevrimiçi) yapılmasına karar verilmiştir. Sınavların Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi (UÖYS) üzerinden “açık uçlu ya da çoktan seçmeli çevrimiçi sınav”, “çevrimiçi kısa sınav”, “ödev” veya “proje” şeklinde yapılmasına; “ödev” veya “proje”lerin UÖYS üzerinden, e-mail yoluyla veya diğer denetlenebilir platformlar aracılığı ile toplanmasına ve öğretim elemanı tarafından dezavantajlı öğrencilerin sınav güvenliği için ek süre vb. önlemlerinin alınmasına karar verilmiştir.

Ayrıca Üniversitemiz akademik birimlerindeki tüm programlarda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi tek ders sınavlarının yüz yüze yapılmasına karar verilmiştir.

18 Mayıs 2023, Perşembe 251 kez görüntülendi