2022–2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sosyal Bilimler Enstitüsü-Öğrenci Alımı Ek İlanı Ve Takvimi İçin Tıklayınız.
(Yeni açılan Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları (Dr), Eğitim Programları ve Öğretim (Dr), Okul Öncesi Eğitimi (Tezsiz İÖ), Sınıf Eğitimi (Tezsiz İÖ) ve Türkçe Eğitimi (Tezsiz İÖ programları için.)
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yabancı Uyruklu ve/veya Bir Alt Eğitimini Yurt Dışında Tamamlayan Öğrenci Kontenjanları İçin Tıklayınız.
2022-2023 Academic Year (for fall semester) Student Quotas For Foreing Students And Students Who Graduated Abroad, Please Click
(For newly opened programs Contemporary Turkish Dialects and Literatures (Ph.D), Department of Curriculum And Instruciıon in Education (Ph.D.), Preschool Education (Without Thesis-Evening Education), Primary School Teaching (Without Thesis-Evening Education) and Turkish Education (Without Thesis-Evening Education))
16 Ağustos 2022, Salı 9960 kez görüntülendi