Lisansüstü programları kazanan adaylar (asıl ve yedek) kayıt işlemlerini online olarak yapacaklardır. Söz konusu kayıtların hangi tarih ve saatler arasında yapılacağına ilişkin bilgi, “Kayıt İşlemlerine Yönelik Belge ve Açıklamalar“da mevcuttur. Kayıtlar sistem üzerinden yapılacağından ve mağduriyet yaşamamanız açısından ilgili tarihlere uymanız önem taşımaktadır.

NOT: Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına Asıl Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin tamamı kayıt yaptığı için yedek kontenjanlardaki öğrenciler kayıt hakkı kazanamamıştır. 

Aşağıda verilen açıklamaları dikkatli bir şekilde okumanız,  kayıt sürecinde herhangi bir aksaklık/mağduriyet yaşamamanız açısından önem taşımaktadır.

Önemli süreçleri atlatarak lisansüstü eğitim almaya hak kazandığınız üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı programlardaki işleyişlere ilişkin tüm açıklamalar/dokümanlar Enstitümüz web sayfasında mevcut olup, öğrencilik döneminiz boyunca bu sayfaları takip etmeniz eğitim-öğretim iş ve işlem süreçlerinizi etkin bir şekilde yürütmenizde sizlere oldukça fayda sağlayacaktır. Bu kapsamda öğrenci olarak Enstitümüzde geçireceğiniz süreçte sağlıklı ve başarılı bir öğrencilik dönemi diliyor, selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kayıt İşlemlerine Yönelik Belge ve Açıklamalar için Tıklayınız.
Lisansüstü Programlara Giriş Sonuçları İçin Tıklayınız.
07 Eylül 2022, Çarşamba 3140 kez görüntülendi