Değerli öğrenci arkadaşlarımız,

Öncelikle lisansüstü eğitim için Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, başarınızdan dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Kayıt sürecimiz yüz yüze gerçekleşecek olup, içinde bulunduğumuz salgın süreci koşullarına uygun olarak kayıt ofisimiz düzenlenmiştir. Bu konuda gereken yönlendirmelere uyulması gerek sizlerin, gerekse Enstitü çalışanlarımızın sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda göstereceğiniz çaba için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Aşağıda verilen açıklamaları dikkatli bir şekilde okumanız,  kayıt sürecinde herhangi bir aksaklık/mağduriyet yaşamamanız açısından önem taşımaktadır.

Önemli süreçleri atlatarak lisansüstü eğitim almaya hak kazandığınız üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı programlardaki işleyişlere ilişkin tüm açıklamalar/dokümanlar Enstitümüz web sayfasında mevcut olup, öğrencilik döneminiz boyunca bu sayfaları takip etmeniz eğitim-öğretim iş ve işlem süreçlerinizi etkin bir şekilde yürütmenizde sizlere oldukça fayda sağlayacaktır. Bu kapsamda öğrenci olarak Enstitümüzde geçireceğiniz süreçte sağlıklı ve başarılı bir öğrencilik dönemi diliyor, selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

 

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

• Kayıt İşlemlerine Yönelik Belge ve Açıklamalar için Tıklayınız.
• Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları Giriş Sonuçları için Tıklayınız.
• Özel Şartlı Öğrenci Kontenjanı Kapsamındaki Sonuçlar için Tıklayınız.
• Tezsiz Yüksek Lisans Programları Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Listesi için Tıklayınız.
10 Eylül 2021, Cuma 17683 kez görüntülendi